Начало Електронни цигари Aspire Zelos 50W с Nautilus 2 2500mAh комплект
Купи

Aspire Zelos 50W с Nautilus 2 2500mAh комплект

image

Aspire Zelos е компактно и ергономично устройство с променливи напражение и мощност (до 50W), с вградена батерия от 2500 mAh. Оборудван с най-новата версия на атомайзера Nautilus, той е с извит и елегантен дизайн, с вместимост 2 мл и нова изпарителна глава BVC 1,8 ома.

 

Параметри:

Параметри:

Размери: 128 мм х 38 мм х 23 мм

Изходящи режими: VW, VV, Bypass, TC

Изходяща мощност: 0.5V – 8.0V

Изходящо напрежение: 1 - 50W

Диапазон на съпротивление:

0.1 - 3.5Ω за VW/VV режими

0.2 - 3.5Ω за Bypass режим

0.1 - 1.0Ω за TC режим

Дисплей: 0.69 инчов OLED дисплей

Капацитет на батерия: 2500mAh

Капацитет на резервоара: 2 мл

Тип на батерията: Buit-in LiPo

Компоненти Aspire Zelos 50W комплект:

 Компоненти Aspire Zelos 50W комплект:

Изпарителни глави:

Изпарителни глави:

В комплекта са включени последните изпарителни глави от серията BVC - 0.7 ома и 1.8 ома.

Пълнене на течност:

Пълнене на течност:

1. Развийте и махнете мундщука и "кожуха" от неръждаема стомана;

2. Напълнете течността в стъкления резервоар;

3. Поставете обратно "кожуха" от неръждаема стомана.

ВАЖНО: Когато използвате нова изпарителна глава, изчакайте минимум 2 минути, за да може памукът да се овлажни добре преди употреба. Не оставяйте резервоара напълно празен, за да избегнете сухо изгаряне или повреда!

Zelos поддържа VV, VW, Bypass и TC режими на работа:

Zelos поддържа VV, VW, Bypass и TC режими на работа:

Начин на употреба:

Начин на употреба:

1. Включване/изключване: Натиснете оперативния бутон 5 пъти в бърза последователност, за да отключите или заключите устройството. Когато устройството е заключено, с продължително натискане за 3 секунди може да го изключите. За да включите отново устройството, натиснете бързо 5 пъти оперативния бутон.

2. Когато устройството е включено, с 3-кратно бързо натискане на оперативния бутон ще го поставите в режим Stealth. Когато сте в този режим оперативният бутон работи, но бутоните «+» и «-« са заключени.

3. Когато натиснете едновременно бутоните «+» и «-« ще може да избирате между всички режими – VW, VV, Bypass и TC (Ni, Ti, SS). Натиснете бутоните бутоните «+» и «-«, за да изберете режим, а с оперативния бутон го потвърдете.

4. Натиснете бутон „+“, за да увеличите мощността, напрежението или температурата, а с бутон „-„ ще ги намалите. С продължително натискане на който и да е от двата бутона ще промените стойностите бързо.

5. Когато устройството е в ТС режим, с едновременно натискане на оперативния бутон и бутон „-„ ще влезете в настройките на мощността, откъдето можете да регулирате изходящата мощност – чрез бутоните „+“ или „-„. Потвърждаването на избраната мощност е чрез оперативния бутон.

6. Когато устройството е включено, с едновременно натискане на оперативния бутон и бутон „+„ ще заключите или отключите бутоните. Когато бутоните са заключени мощността, напрежението и настройките в ТС режима не могат да бъдат регулирани.

7. За да смените температурата във Фаренхайт(F) или Целзий(C) натиснете бутоните „+“ или „-„ , за да преминете по целия температурен диапазон и температурата ще превключи автоматично.

8. Zelos ще влезе в спящ режим, когато е неупотребяван в продължение на 1 минута, с еднократно натискане на оперативния бутон ще го активирате отново.

Автоматична ротация на дисплея:

Автоматична ротация на дисплея:

Начин на зареждане:

Начин на зареждане:

1. Когато зареждате устройството с микро USB кабел, максималният ток може да достигне 1 А.

2. Когато свържете Zelos към зарядно устройство, на дисплея ще се покаже мигаща индикация за батерията. Когато зареждането на батерията достигне 4.2 V или тя е напълно заредена, устройството ще прекрати автоматично процеса и дисплеят ще се изключи.

Комплектът съдържа:

Комплектът съдържа:

1 х Атомайзер Nautilus 2

1 x Мундщук

1 х Резервно стъкло

1 х Микро USB кабел

1 x Zelos 50W Mod

1 x Изпарителна глава BVC 0.7 ома

1 x Изпарителна глава BVC 1.8 ома

8 х Силиконов пръстен

Гаранция: 3 месеца на батерията

ВАЖНО: Гаранцията отпада, ако по продукта има видими следи от изпускане, счупване или неправилна употреба, както и в случай на използване с неоригинални компоненти!

Атомайзерните глави в комплекта са консуматив и подлежат на замяна единствено при получаване, в случай на дефект.

 

Пазете комплекта далеч от деца!

Забранено за лица под 18 години!

Проверка на възрастта

Тези продукти се продават само на хора над 18 годинишна възраст. Ако не сте навършили годините, моля не влизайте в сайта.

Нямам навършени 18 години Имам навършени 18 години