Начало За нас

За нас

Аspire е млад, но бързо развиващ се китайски вейп бранд, създаден през 2013г.


Гарантираме на клиентите си прецизно обслужване и продукти с високо качество. От самото начало полагаме непрекъснати уилия да изградим стабилни връзки с национални и международни дистрибутори. В тясно сътрудничество с тях откриваме клиентски центрове по целият свят и осигуряваме на потребителите бърза и ефикасна подкрепа.


В Aspire винаги се е стремим да развиваме иновативни продукти. Aspire Nautilus сериите заедно с BVC изпарителите промениха напълно начина на вейпване, като дадоха на потребителите възможността за допълнителен контрол на въздуха. Nautilus атомайзерът и Nautilus мини атомайзерът са популярни сред вейпърите в целият свят.


Aspire разчита на екип от продуктови специалисти, международни дизайнери и изследователи и стриктно прилага редица системи за контрол на качеството на продукцията. Целта ни е да осигурим на клиентите си висококачествени,здравословни алтернативни на цигарите продукти.

Проверка на възрастта

Тези продукти се продават само на хора над 18 годинишна възраст. Ако не сте навършили годините, моля не влизайте в сайта.

Нямам навършени 18 години Имам навършени 18 години